Jubileumconcert

Vrijdag en zaterdag hebben we hard gewerkt aan het repertoire voor ons jubileumconcert op zaterdag 9 december. Een gevarieerd programma met oude, maar zeker ook veel nieuwe nummers. Nieuwsgierig? Bestel dan nu je kaarten!

Oude foto’s

Ter voorbereiding op de reünie – zaterdag 9 december in ‘Het Arsenaal’ – zijn we nog op zoek naar foto’s en filmpjes uit het verleden van de Deltaband.
Op internet hebben we al het één en ander gevonden, maar we hebben nog veel meer nodig.

Heb je foto’s of filmpjes van de Deltaband, met name nog vóór het jaar 2000 (recenter mag natuurlijk ook) dan zouden wij daarvan graag in het bezit komen.

Oude foto’s mogen gestuurd worden naar info@deltaband.nl

 

Taptoe Alkmaar

We hebben de ‘drukke’ periode afgelopen zaterdag op een mooie manier afgesloten tijdens Taptoe Alkmaar. Dit was de laatste uit een serie van vijf optredens binnen een tijdsbestek van vijfendertig dagen. Niet dat het enige moeite kostte overigens, we deden het graag ????.

We gaan ons nu richten op het Jubileumconcert Deltaband dat op 9 december gaat plaatsvinden en waarvoor we twee weken geleden met nieuwe muziek zijn gestart. Tussendoor treden we overigens nog twee keer op: We zijn erbij op 28 oktober tijdens de herdenking aan de ‘Bevrijding van Vlissingen’ en vertonen dit jaar nog één keer onze beide shows tijdens de Holland Winter Taptoe in Zwolle op zaterdag 25 november.

Foto’s van Doornik en Alkmaar zijn toegevoegd aan het foto-album Optredens 2017. 

Trouwen

Vrijdagavond is repetitieavond voor ons, maar vanavond slechts voor 50%.
Onze (lange) sousafonist Theo Smeerdijk gaf vandaag zijn ja-woord aan Jeannette Kroon en dat lieten we natuurlijk niet zomaar passeren.
Zojuist gaven wij in De Zeeuwse Rozentuin te Kats een serenade aan het bruidspaar en inmiddels staan we – op hun invitatie – binnen mee te feesten!
We hopen zaterdag weer fris in de bus naar Amersfoort plaats te kunnen nemen, maar garanties kan niemand ons geven ????

Pet

Je ziet het bijna niet, maar hier loopt iemand van ons met een andere pet op dan die van de Deltaband…

Het komt helaas te weinig voor, maar als tegenwoordig iedereen werkelijk aanwezig is bij een optreden – en tijdens het WMC Kerkrade was dit het geval – dan komen wij exact 1 witte ‘marinepet’ tekort. We tellen 44 muzikanten en zijn in het bezit van 43 petten. Niet alleen om die reden zijn we al enige tijd bezig met de voorbereidingen voor de aanschaf van een nieuw uniform.
Dankzij de medewerking van Muziekvereniging De Bazuin Leerdam werden we 29 juli uit de brand geholpen en liep Patrick op Grote Trom met een uniformpet op van De Bazuin.

We willen hierbij deze prachtige club uit (nog net) Zuid-Holland in de persoon van voorzitter Hans van Willigen hartelijk bedanken voor hun spontane en belangeloze medewerking!

Huldiging

Huldiging? ????

Zoals we al hoopten is onze deelname op 29 juli aan het Wereld Muziek Concours (WMC) te Kerkrade en de aanloop ernaartoe niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels 11 dagen na dato kijken we nog steeds met enorm veel plezier en tevredenheid terug op dit avontuur.

Ook de Gemeente Vlissingen laat onze prestatie niet zomaar voorbij gaan en nodigt ons uit om vrijdagavond 11 augustus op het gemeentehuis langs te komen.

Om 19.30 uur vertrekken wij vanuit de Ridderspoorlaan naar het Stadhuisplein. Daar zullen we eerst onze WMC-marsen nog eens laten horen en aansluitend presenteren wij ons met onze galashow ‘Under The Sea’.

Loco-burgemeester John de Jonge zal ons met het bestuur van Koninklijke Harmonie Ons Genoegen, de muzikale leiding en begeleiders uitnodigen voor een korte receptie in de hal van het gemeentehuis. Daarna mag iedereen ons voor het stadhuis aanschouwen tijdens een openbare buitenrepetitie.

De vele supporters die ons op 29 juli in het Parkstad Limburg Stadionondersteunden zullen niet allemaal aanwezig zijn. Vandaar dat we ze hier nog maar eens bedanken voor hun ondersteuning. Samen hebben we Vlissingen en Zeeland die dag zichtbaar en hoorbaar op een mooie manier vertegenwoordigd.

Klik hier voor foto’s van het WMC.