Huldiging

Huldiging? ????

Zoals we al hoopten is onze deelname op 29 juli aan het Wereld Muziek Concours (WMC) te Kerkrade en de aanloop ernaartoe niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels 11 dagen na dato kijken we nog steeds met enorm veel plezier en tevredenheid terug op dit avontuur.

Ook de Gemeente Vlissingen laat onze prestatie niet zomaar voorbij gaan en nodigt ons uit om vrijdagavond 11 augustus op het gemeentehuis langs te komen.

Om 19.30 uur vertrekken wij vanuit de Ridderspoorlaan naar het Stadhuisplein. Daar zullen we eerst onze WMC-marsen nog eens laten horen en aansluitend presenteren wij ons met onze galashow ‘Under The Sea’.

Loco-burgemeester John de Jonge zal ons met het bestuur van Koninklijke Harmonie Ons Genoegen, de muzikale leiding en begeleiders uitnodigen voor een korte receptie in de hal van het gemeentehuis. Daarna mag iedereen ons voor het stadhuis aanschouwen tijdens een openbare buitenrepetitie.

De vele supporters die ons op 29 juli in het Parkstad Limburg Stadionondersteunden zullen niet allemaal aanwezig zijn. Vandaar dat we ze hier nog maar eens bedanken voor hun ondersteuning. Samen hebben we Vlissingen en Zeeland die dag zichtbaar en hoorbaar op een mooie manier vertegenwoordigd.

Klik hier voor foto’s van het WMC.