Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Drie optredens tijdens Koningsdag | Deltaband

Meerdere locaties

Dit jaar is de Deltaband tijdens Koningsdag op drie locaties te bewonderen: Vanaf 09:00u gaan we voorop tijdens de optocht in Arnemuiden om direct daarna de bus weer in te stappen voor een doorreis naar Dordrecht. Om 13:30u start daar de Oranjebandshow waar wij zullen deelnemen met onze show 'Earth'. En 's avonds zijn we

Optreden Hemelvaartsdag in La Bassée (F) | Deltaband

La Bassée Centrum, La Bassée, Nord-Pas-de-Calais, Frankrijk

In Noord-Frankrijk zien ze ons graag verschijnen en ook op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) gaan we die kant op.  La Bassée is in dit geval de plaats van handeling. We zullen deelnemen in de jaarlijkse optocht.

Binnenhalen deelnemers Avond4daagse Kamperland | De Flessûh Trekkûrs

Westhavendijk1, Kamperland Westhavendijk 1, Kamperland, Zeeland, Nederland

In Kamperland zullen de Flessûh Trekkûrs net als vorig jaar gereed staan op de Westhavendijk om de deelnemers van de Avond4daagse in Kamperland feestelijk te begeleiden naar de finish.

Optreden Zomercarnaval Valenciennes (F) | Deltaband

Valenciennes Nord-Pas-de-Calais, Frankrijk

Op 1 april (Tweede Paasdag) 2024 namen we deel aan het carnaval in Denain. Op 1 september gaan we naar de buren in Valenciennes voor het jaarlijkse Zomercarnaval.

Streetparade Vlaardingen | Deltaband

Vlaardingen Centrum Vlaardingen, Zuid-Holland, Nederland

Showbrassband Thalita bestaat 60 jaar en viert dat met een grootse streetparade door het centrum van Vlaardingen. Ook de Deltaband werd uitgenodigd en verleent graag haar medewerking aan dit muzikale feest.

Optreden Festival Les Louches, Comines (F) | Deltaband

Comines/Komen Comines, Nord-Pas-de-Calais

We zijn een graag geziene gast in Frankrijk en soms wordt je gezien bij een optreden door organisatoren van een ander evenement. Dat overkwam ons in 2023 tijdens een optreden in Steenvoorde en resulteerde in een nieuw optreden bij 'de buren' in Comines. In de grote optocht tijdens het jaarlijkse 'Festival Les Louches' leveren we