Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Optreden Oostkapelle | Deltaband

Oostkapelle Schoolstraat 2, Oostkapelle, Zeeland, Nederland

Het Nieuw Talenten Orkest (NTO) Walcheren presenteert zich met een concert - waarbij ook andere muzikale bijdragen zijn te zien en horen - op zaterdag 9 maart 2024 in Multi Functioneel Centrum 'De Halve Maan' te Oostkapelle. De Deltaband zal de deelnemers en gasten vanaf 13:30u verwelkomen buiten bij de ingang van het gebouw.

Optreden Carnaval Denain (F) | Deltaband

Denain Place Wilson, Denain, Nord-Pas-de-Calais, Frankrijk

De Deltaband verleent haar medewerking aan het paas defilé in het Noord-Franse Denain, nabij Valenciennes. Optochten die in het voorjaar in Frankrijk worden georganiseerd worden vaak 'carnavalsoptochten' genoemd. Vanaf mei/juni spreekt men meestal van zomercarnaval. We kijken uit naar een feestelijke paasmaandag!

Drie optredens tijdens Koningsdag | Deltaband

Meerdere locaties

Dit jaar is de Deltaband tijdens Koningsdag op drie locaties te bewonderen: Vanaf 09:00u gaan we voorop tijdens de optocht in Arnemuiden om direct daarna de bus weer in te stappen voor een doorreis naar Dordrecht. Om 13:30u start daar de Oranjebandshow waar wij zullen deelnemen met onze show 'Earth'. En 's avonds zijn we

Optreden Hemelvaartsdag in La Bassée (F) | Deltaband

La Bassée Centrum, La Bassée, Nord-Pas-de-Calais, Frankrijk

In Noord-Frankrijk zien ze ons graag verschijnen en ook op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) gaan we die kant op.  La Bassée is in dit geval de plaats van handeling. We zullen deelnemen in de jaarlijkse optocht.

Slotavond Avondvierdaagse Vlissingen | Deltaband

Vlissingen

De deelnemers van de Vlissingse avondvierdaagse zullen net als vorig jaar  weer door de Deltaband vanaf het Stadhuisplein naar de finish aan de Bosweg worden begeleid.

Binnenhalen deelnemers Avond4daagse Kamperland | De Flessûh Trekkûrs

Westhavendijk1, Kamperland Westhavendijk 1, Kamperland, Zeeland, Nederland

In Kamperland zullen de Flessûh Trekkûrs net als vorig jaar gereed staan op de Westhavendijk om de deelnemers van de Avond4daagse in Kamperland feestelijk te begeleiden naar de finish.