Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Optreden tijdens Avondvierdaagse Vlissingen | Deltaband

Stadhuisplein Vlissingen Paul Krugerstraat 1, Vlissingen, Zeeland, Nederland

De deelnemers van de Vlissingse avondvierdaagse zullen net als vorig jaar  weer door de Deltaband vanaf het Stadhuisplein naar de finish aan de Bosweg worden begeleid.

Optreden tijdens ‘Westkapelle 800 jaar stad’ | Deltaband

Westkapelle Zuidstraat 154-156, Westkapelle, Zeeland

Het mooi gelegen Westkapelle in de westhoek van Walcheren viert dit jaar dat  het 800 jaar geleden stadsrechten werd verleend. De Deltaband treedt op als afsluiter van de optocht waaraan bijna alle Westkapelse verenigingen deelnemen.

Medewerking Strand- en Natuurdag, Rotary Club Walcheren | De Flessûh Trekkûrs

Kasteel Westhove Duinvlietweg 8, Oostkapelle, Zeeland, Nederland

Ieder jaar organiseert Rotary Walcheren een speciale dag voor Limburgse kinderen. Zij krijgen een dagje 'aan zee' aangeboden dat start bij 'Kasteel Westhove' in Oostkapelle. De Flessûh Trekkûrs zorgen dit jaar voor een vrolijk muzikaal onthaal van deze groep.

Deelname Taptoe Nunspeet | Deltaband

Sportpark 'De Wiltsangh' Sportlaan 1, Nunspeet, Gelderland

De Deltaband presenteert op 1 juli 2023 haar nieuwe show 'Earth' voor het eerst buiten de provincie Zeeland en wel in het Gelderse Nunspeet op de Veluwe.

Medewerking Herdenking ‘Slag om de Schelde’ | Deltaband

Vlissingen

Op zaterdag 28 oktober verleent de Deltaband weer haar ondersteuning bij de jaarlijkse herdenking op 'Uncle Beach', nabij de Oranjemolen aan de Oranjedijk. De genodigden zullen door de Deltaband van Het Maritiem Muzeeum Zeeland (Nieuwendijk 11) naar de herdenkingsplaats worden geleid. Van daaruit zal de marchingband terugmarcheren door de Vlissingse binnenstad.