Taptoe Hoogvliet

Zaterdagavond 22 juni presenteerden wij onze show Family Matters tijdens Taptoe Hoogvliet. Michiel Schrijvershof was hier ook bij:

Hallo allemaal,

Ik zal me eerst even voor stellen, ik ben Michiel en sinds kort ben ik vrijwilliger bij de DELTABAND. Ik zal even in het kort uit leggen hoe dat komt. Afgelopen mei ben ik mee gegaan naar de Taptoe in Empel. Daar heb ik onder andere mee geholpen met het in uit laden van de bus. Toen werd ik op eens gevraagd of ik het niet leuk zal vinden om vrijwilliger te worden en ik zei volmondig ja!

Afgelopen zaterdag, 22 juni, ben ik ook mee geweest naar een taptoe in Hoogvliet. Eerst moest er natuurlijk bij het clubgebouw van ons genoegen geholpen worden met het inladen van de bus. Toen we in Hoogvliet waren, moesten we weer uit laden (dat ging in een rap tempo!). En na af loop weer ingeladen natuurlijk. Tussendoor moest er ook voor marsboekjes en yard bordjes gezorgd worden. 

De deelnemende korpsen tijdens Taptoe Hoogvliet waren: Deltaband Vlissingen, van Limburg Stirum Korpsen, Muziekvereniging De Bazuin Leerdam, Show- & Drumfanfare Oranje IJsselmuiden en Venlo Caledonian Pipe Band.

Ik heb erg genoten van de optredens in Empel en  natuurlijk ook Hoogvliet.  Ik help met alle plezier mee en vind het leuk dat ik gevraagd ben als vrijwilliger.  Met volgende optredens van de Deltaband ga ik zoveel mogelijk mee als ik kan!

Met vriendelijke groet Michiel Schrijvershof