DIKKUH NEKKUH BENT

Dweilband De Dikkûhh Nekkûhh Bent

De Dikkûhh Nekkûhh Bent ‘De Bent’ is opgericht medio 1995 door een groep enthousiaste leden van de Deltaband. De club bestaat uit blazers en slagwerkers en de muziek die gespeeld wordt is feestelijk; niet alleen carnavalesk maar ook feestelijke arrangementen van wereldhits behoren tot het repertoire. Op dit moment bestaat De Bent uit een vaste bezetting van zo’n 12 tot 15 leden waarbij vanuit de Deltaband regelmatig aangevuld wordt.

Doelstelling van de Bent: vooral onder het genot van een lekker bak koffie (de rest volgt vanzelf) invulling geven aan onze gezamenlijke hobby muziek maken!
Wij verzorgen diverse optredens: een feestje of partijtje, braderie, zomermarkt, kustmarathon, opleuken van de koopzondag en je kunt ons vinden bij diverse Sinterklaasintochten als Zwartûhh Pietûhh Bent

Één van onze recente optredens was tijdens Koningsdag 2019 in Oosterland. Hier hebben we samen met het aanwezige publiek een leuke ronde gemaakt door Oosterland.
Tijdens de vrijmarkt nog een paar deuntjes gespeeld waarbij de sfeer meer dan leuk was. Publiek enthousiast? Dan zijn wij dat zeker…..

En we gaan (en zakken) nog wel even door…….

Impressie Koningsdag Oosterland