3 optredens DNB

De Dikkûh Nekkûh Bent heeft niet stil gezeten afgelopen periode. Op drie evenementen in Vlissingen zorgden zij voor een vrolijke noot.

Speeltuin
Achter onze repetitie ruimte aan de Wildbaan bevindt zich Speeltuin Lammerenburg, deze is sinds 2016 grondig gerenoveerd. Op zaterdag 25 mei was dan eindelijk de officiële heropening met aanwezigheid van de burgemeester. Er was een zeer leuke opkomst van kleine klauteraars die de nieuwe speeltoestellen eens gingen uitproberen. Als Dikkûh Nekkûh Bent zijn wij gevraagd om deze feestelijke aangelegenheid muzikaal in te vullen. Meer dan een geslaagde middag en wij wensen onze buren veel lekker weer toe zodat de kids maximaal kunnen genieten.

Rolstoelrit
Na 2 jaar afwezigheid door de weersomstandigheden heeft woensdag 5 juni weer de (dus bijna) jaarlijkse rolstoelrit plaatsgevonden. Het leek er even op dat het weer wederom roet in het eten zou gooien maar dit viel alleszins mee. Samen met de muzikale vrienden van Vlijt en Volharding heeft de Dikkûh Nekkûh Bent deze altijd leuke optocht voorzien van een muzikaal tintje. We hebben veel positieve reacties gehad en we zien uit naar volgend jaar.

Avondvierdaagse 16 mei
Zo’n anderhalve week voordat de avondvierdaagse in Vlissingen gelopen ging worden, kregen we een belletje of we de wandelaars muzikaal wilden binnen halen. We hebben met een relatief kleine bezetting hier invulling aan kunnen geven. De aanwezige wandelaars die op ons gewacht hadden, waren nog lekker enthousiast (en dat speelt dan toch altijd weer wat lekkerder). Bij het GPC clubgebouw een drankje voor onze enorme afgelegde afstand…en weer voldaan naar huis. Organisatie was meer dan tevreden en ziet ons volgend jaar graag weer terug dus wie weet tot de volgende ronde.